ONZE OPTREDENS: klik hier voor het complete overzicht

Diverse aanvragen zijn in behandeling.

Wilt U iets meer weten zoek kontakt met  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt U een optreden ter kennismaking bijwonen? ALs het een vrij toegankelijk optreden is, Wat ons betreft HARTELIJK WELKOM!

 

 

BOEKINGEN
U kunt De Klavierschippers voor allerlei gelegenheden boeken voor een optreden. Of u nu op zoek bent naar een klein accordeonensemble, of juist het volledige showorkest op bezoek wilt, het is allemaal mogelijk. Neemt u geheel vrijblijvend contact op met Anton Leenstra tel.0251-255114 / 06-24170283. Afhankelijk van de locatie en uw budget kunnen we samen op zoek naar de meest geschikte samenstelling van een optreden. Het mailadres voor boekingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Klavierschippers treden rondom de feestdagen ook op met een exclusieve Kerstshow. Deze optredens zijn zeer beperkt, dus wees er snel bij als u deze show wilt reserveren.